För mycket tid över och kanske tidernas bästa tävling!

Jag har nu varit ledig i hela 20 dagar, dvs nästan tre veckor. Jag får inte så mycket gjort. Vet helt en kelt inte vad jag ska hitta på. Alla andra ska bara jobba hela tiden. Mamsen och papsen är i huvud staden med hus vagnen till på sön dag, så det är inte direkt lockande att vara i Sävar hel ler. I morgon är det en av mina favo rit hög tids dagar, nämligen mid sommar. Detta ska firas med grillat, gott sällskap och för hoppningsvis en sväng om runt en blomm snopp!

Som ni ser har jag idag en tävling som går ut på gissa antalet sär skrivningar. Vinnaren får kanel bulle!

Om en vecka dör mitt internet, hur ska det gå då?!

Träningsberoende och blogg.se irritation

Jag har nu tränat fyra dagar i rad. Inte illa pinkat för en soffpotatis som mig. Eller det är  åtminstone vad jag varit de senaste veckorna. Nu är det ändring på det. Tänk mig till IKSU de flesta dagar i veckan. Jag kör på taktiken träna lite varje dag istället för att träna ut sig helt en-två dagar i veckan. Träningsvärken sitter där den sitter, men förhoppningen är att den kommer tränas bort! Ett hett(svettigt) tips är Step kondition 1900 på tisdagar! Ä

Är det bara jag som känner mig dumförklarad när man misslyckas utläsa vad som står i fältet och sedan möts av texten "Var god skriv in rätt värde"?

 


Det värsta med sommaren

Jag har just kommit på kanske den enda nackdelen med sommaren. Det är alla dessa förbannade kryp. De flyger in. Sedan glömmer de bort varitfrån de kom och flyger runt inne som vilsna själar. Till saken hör att jag inte kan förmå mig att ta bort dem med en bit toalettpapper. Min lösning är att öppna fönstret lite mer och kanske vifta lite för att få dem att förstå vart de ska flyga. Det hela brukar dock sluta i att krypet ropar på sina kompisar. Sedan blir det som en invasion.

Bluppblupp!

Om det är någon som har någon fundering gällande Internationella relationer, så kan ni fråga mig. Men bara ikväll, för imorgon är tentan och efter den så brukar all information på något underligtvis försvinna bort, ut i tomma intet. Undrar varför det är så egentligen. Visst, mycket information finns kvar. Det är nog snarare så att när man pluggar in ett visst ämne till en viss tidpunkt så blir, åtminstone jag väldigt less på det efteråt och måste få låta det vara en stund. Vore ju hemskt onödigt om faktiskt all information som jag tagit in de senaste ca 4-5 veckorna gått till spillo.

Igår skrev jag min första franskatenta. Den kändes både svår och lätt. Vissa saker sitter verkligen, andra lyckades jag aldirg riktigt få kläm på. Hoppas att resultatet blev bra ändå, annars är det inte värre än att jag får skriva den igen.

Även funderat på, hur långt efter en sak hänt är det okej att bli upprörd/sur/ledsen? Men kommer inte fram till mer än att vissa saker tycks återkomma. Sånt är livet, antar jag?

15,5 timmar kvar till sommarens bästa sommarlov!

1793 kr på mat

Verkar ha missat att jag är student. Denna månad åkte 1793 kronor på mat. Kan inte direkt säga att jag ätit något fancy heller utan mest försökt äta ur frysen. Visst, storhandlade för första gången på väldigt länge. Men allvarligt talat, vad äter jag egentligen?!?! Tycker jag trycker i mig X antal potioner havregrynsgröt varje vecka. Kanske är alla gånger jag grillat som dragit iväg? Har ovanligt många småhandlingar dessutom. Sånt som ser ut att vara mjölk och en påse chips. SKÄRPNING JESSICA!

Denna månad blir det bestämt matschema och frys/skafferitömning! Tips på billiga maträtter efterlyses!

SOLSKEN!

Det är mycket här i livet som gör det svårt att plugga, men solsken är otippat nog inte det. Jag älskar när jag har möjligheten att lägga mig på en filt ute på gräset, känna solen steka. Men den främsta fördelen är att jag kommut ut från mitt studentrum (läs fängelsehåla) och alla frestelser som finns här inne t ex dator, tv och kylskåp. Jag blir helt enkelt mer effektiv när jag får komma ut. Ibland tror jag faktiskt på den där teorin om att om man inte trivs hemma så är man ute/borta mer och det stämmer in fullständigt på mig. Längtar verkligen efter att bo i en riktig lägenhet, med eget kök, fullt utrustat och att ha en soffa!

44,5 timmar kvar till sommarlov!

RSS 2.0