En av mina favoriter: FETTISDAGEN!

Idag har jag ätit tre semlor. En till frukost, en till lunch och en till middag.
Det är sånt man bara får göra en dag om året, så lika bra att passa på !
Tror faktiskt helt ärligt att den här dagen håller sig väldigt högt upp på min topplista över trevliga dagar. Annars är midsommar, julafton och födelsedagen rätt trevliga också trots att den senare börjar göra mig lite nojig.
På fredag är det tenta. Min första någonsin. Pluggningen är långt ifrån lika effektiv som jag önskade att den vore, men det går åtminstone framåt och det är väl inte allt för mkt begärt?

Håller dessutom på att bli sjuk, vilket inte funkar då världens bästa Lotta snart befinner sig på samma breddgrader som mig!

Hursom, nu ska jag spendera kvällen, och resten av veckan, med Leif Lewin, Reidar Larsson och Heywood, godkväll!

Skärp dig ! Februariuppföljning på nyårslöfterna

Så var det dags, någon månad senare så kommer uppföljningen.
Hur går det egentligen för Jessica och hennes nyårslöften? Jag förstår att ni väntat med spänning. Eller kanske ska säga Du för snittar ju en unik besökare per dag! Inte för att jag förtjänar fler förstås, men men! Vad gör man inte då man försöker få bloggpris i ointressant blogg?

Hur som haver så går det rätt bra att inte konsumera. Riktigt bra än så länge. Köper rätt mkt kravmärkt mat faktiskt, även om vissa saker svider mer i kassan än andra. T ex så har jag en förmåga att snåla när det väl kommer till grönsaker och tar det billigare alternativet. Iofs, inte köpt så mkt grönsaker över huvudtaget. Vidare vill jag berätta att jag inte köpt en enda pryl, om man bortser från kalendern, men den är högst nödvändig och används dagligen. Endast en påse chips har det blivit, så är riktigt stolt över mig själv. Kör stenhårt på popcorn istället. Både bättre för hälsan och tär mindre på miljön (antar jag inga vetenskapliga grunder för detta dock).

Det där med att vara spontan fungerar rätt så bra. Visst, försöker styra upp en tripp till stockholm/uppsala om några veckor så den måste jag ju försöka planera lite omkring. Annars kommer det en fjällentripp där jag faktiskt inte tänker veta mer än vilka datum det gäller och ungefär vad jag kan komma att behöva packa, men det är ett tag kvar till det så. Tandtråden får jag faktiskt erkänna att det går lite sämre med, men har ändå ett högre snitt än vanligt. Använder den några gånger i veckan men långt ifrån två gånger per dag som är min utopi.

Vigheten har jag inte kunnat jobba spec mycket med. Det är som att jag inte hinner med. Men jag brukar, efter mina besök på IKSU, faktiskt försöka öva lite på mitt spagat. Visst, det går framåt, men kanske inte i den rasande takt om jag hade militärdiciplin. Tänkte också att jag ska lära mig att nå med handflatorna ner backen med raka ben. Det har jag ju förstås kunnat förut också men det har ju på något underligt vis lyckats försvinna.

RSS 2.0