Hejdå 2009, hej 2010

Så, vilka blir årets nyårslöften? Jag gör en lista! Desto fler nyårslöften desto större chans att lyckas med något? Kanske, kanske inte!

  1. Sluta konsumera. Och då menar jag dra ner på alla onödga inköp. Endast inköp på second hand eller saker som är ekologiska eller fair trademärkta. Enstaka andra inköp godkänns också om min livskvalitet skulle förändras drastiskt utan den. Sedan är det några saker jag inte hunnit köpa 2009 som jag faktiskt behöver, ett par varma vinterskor och sula till snowboardskorna. Några skor som behöver klackas om också. Men annars ska jag köpa noll saker.
  2. Vara mer spontan, sluta planera allt i minsta detalj. 2010 ska alltså vara året då evenemanget är roligare är själva planeringen. Börjar faktiskt med en nyårsafton där jag inte ens vet vad som kommer serveras.
  3. Använda tandtråd, som alltid, vill ogärna ha dyra tandläkarkostnader.
  4. Bli vig, gå ner i spagat eller något sånt häftigt!
Återkommer med hur det går!

POPCORN

Jag är hyperaktiv och uttråkad! Allt på samma gång. Irriterar Malin på alla sätt som det går. Men börjar bli rädd för att hon ska bli less på mig. Istället klackar jag runt i mina nya skor och försöker göra vettiga saker som läxa och städa. Går väl lite sådär. Har äntligen vågat mig på micropopcorn. Är egentligen dödssynd för mig att inte poppa på platta eller i bigpopper. Är inte riktigt samma smak, är långt ifrån lika krispigt och saknar den där fettytan som får saltet att fastna på dem. För att inte glömma det värsta, att de lätt kan få en lite bränd smak utan att varit i värm för länge. Näe, det är inte min favvosortspopcorn. Men jag måste trots detta ändå medge att jag känner mig väldigt nöjd. Kanske för att jag just upptäckt att jag är bäst på att poppa popcorn i micron?! Nej, jag är inte ödmjuk för fem öre! Nu blir det Greys Anatomy för hela slanten istället, självklart dubbad till franska!

PS, jag har nya skor, ds!

RSS 2.0