Mitt mya hundliv

Det har snart gått ett dygn sedan vi hämtade Selma. Allt gick fantastiskt bra i bilen. Hon la sig bredvid mig och sov i princip hela resan. Väl hemma gick hon lite halvt förskräckt, halv nyfiken in i lägenheten. Hon har redan hittat sitt favoritställe, mitt på golvet i vardagsrummet. Hörn och väggar är nämligen lite obehagliga i en liten valps ögon.
 
Natten gick också över förväntan. Lite krångel att få henne att gå runt sängen, antar att väggen var för nära. Vi avgränsade sedan hennes utrymme så hon inte ville kissa där. Det funkade rätt bra, förutom att Husse och Matte var väldigt, väldigt sega första gången. Varannan timme tycker hon är helt okej att kliva upp för att kissa... Inte riktigt okej enligt mig, men hon lär sig nog snart :)
 
Nu till det roliga: BILDER!
 



Nu sitter vi med denna skönhet i bilen

Idag är stora dagen. Dagen då en hundvalp ska få flytta in hos oss. Selma heter hon och är en Cavalier King Charles Spaniel. Eftersom vi är lite överexalterade har vi skaffat instagram åt henne, Sockerselma heter hon där. Bara att följa och gilla!
 
 
 

Framtiden ser kanske ljus ut?

Är inne på min sista termin innan jag kan plocka ut två kandidatexamen. Det känns helt galet, TVÅ STYCKEN. Tänka sig! 
 
För tillfället förbereder vi oss inför uppsatsskrivande genom att läsa valfri annan uppsats inom MKVområdet och kommentera på metod- och resultatavsnitten. Jag valde en som handlar om opinionsbildning och Twitter. Ämnet har jag själv funderat på att skriva om, därför kändes det intressant. Insåg dock väldigt snart att uppsatsen höll låg kvalité i största allmänhet. Tråkigt, men lätt för mig att skriva kommentarer utan att behöva ta till ordbajsning
 
Googlar efter ett tag på författarnamnet och upp kommer det att personen ifråga har en chefsposition hos SVT. Tappar hakan tre gånger om. Trodde författaren var en 15 åring språkmässigt! Kanske en överdrivt, men det är närmare en 15 årings språk än det akademiska. Trodde aldrig jag skulle bli upprörd över att något inte är akademiskt, men se så det kan bli efter tre år med således, ämnar undersöka, diskurs och kontext. 
 
Att personen lyckas få ett så pass bra jobb ger mig stora förhoppningar om framtiden. För trots att jag känner mig studieless är jag nervös inför vad arbetsmarkanden kommer att erbjuda. 

RSS 2.0