Is i magen

Idag opereras Fredriks skadade öga äntligen! Har varit allmänt peppad på det enda sen vi fick veta datum. Men nu, nu skulle jag behöva få lite is i magen. Ta det lite lugnt och allt sånt där. Sitter och kollar på mobilen för att få den att ringa. Vill få höra att allt gått bra och att han mår bra. Visst, är verkligen ingen stor operation i jämförelse med vad andra får stå ut, men jag är ändå sjukt orolig. Hela dagen har tankarna gått i kors! Så, kära bloggläsare, visst håller ni tummarna för honom? :)

Duktig!

Idag har vi varit duktiga. Efter en halvseg morgon gick vi ner i kärraren till förrådet. Det är nu helt och hållet ordning där! Vi har slängt typ hälften och planerar att sälja iväg ytterligare en del grejer. Känns hur bra som helst! Sjukt många kartonger som bara ställdes ner där för ungefär ett år sedan då vi flyttade in. Just ja, här där vi bor nu är det ställe jag bott längst på sedan jag flyttade från Sävar. Känns skönt!

Vart tar det du skriver vägen?

Har funderat på en sak rätt länge. Sen sen nittiotal eller så men vet fortfarande inte svaret.
Vad händer med den text som inte skrivs i en ruta? Ni vet, när jag t ex ska logga in på FB, men missat att markera rutan "Epostadress", vart tar då det jag skriver vägen? För jag trycker ju på tagenterna. Någon som vet? Mest troligt händer ju ingenting. Men, känns som texten borde ta vägen någonstans.

RSS 2.0