Om att åka motorcykel

Tidigare i veckan tog jag initiativet och frågade Skogis om vi inte skulle ta en sväng med MCn i det fina vädret till Skeppsvik för en glass. Konstant MCsugen som min pojkvän är var han inte sen med att brumma till Ålidhem för att hämta upp mig. Vi hade någon vecka innan varit i Sävar för att kolla i förråden och garderoberna efter något lämpligt för mig att ha på mig. Min familj var, iaf för typ 10-15 år, sedan en motorcykeltokig familj, vilket förklarar varför vi hittade ett allvädersställ som min storebror använt. Vantar och hjälp lyckades jag också med - problemet har sedan dess varit något att ha på fötterna. Efter samtal med både mor och far kommer vi fram till att mina vinterkängor nog duger om jag ändå bara ska testa att åka. Ngt vettigare får vi leta fram om det blir längre turer.

 

Så vad tyckte jag då? Känslan var rätt liknande den när man blir skjutsad på en skoter, fast landskapet som viner förbi en är grönt och inte snöbeklätt. Det är härligt, kändes inte det minsta läskigt faktiskt. Men, något som jag är hundra procent säker på är att det är nog 100 gånger underbarare att sitta bakom styret. Kanske ska jag följa upp pappa på löftet om att han faktiskt lovade mig någon gång när jag var liten att han skulle betala ett MC-kort om jag ville ta det. Problemet är dock bara att han inte tycks komma ihåg detta lika väl som jag trots att jag påmint honom åtskiljda gånger.



Såhär nervös var jag innan. Observera även mina breda, sexiga axlar!



Detta är ett exempel på en Motorcykelligist!




Vi strosade lite i skogen påväg till klipporna. Såhär spexigt ser det ut när jag går. Inget steg är likt det andra.




Sen försökte vi ta snygga posar/pussbilder på oss utan att lyckas. Vi måste helt enkelt öva på det där med att hålla båda ögonen öppna samtidigt. Svårare än man tror faktikst.




Slutligen lite reklam för Sagami en av Umeås Sushiresturanger. Här ser ni lunchen jag åt igår 12 bitar för 120 kr, inklusive misusoppa, någonslags bönor till förrätt och lite frukt och te till efterrätt. Kanske lite dyrt för en student, men det var kul att få smaka på lite olika sorters sushi tillskillnad från när jag gör själv, då blir det ju mest bara lax och krapsticks.

Kommentarer
Postat av: A

You bringin sexy walk!



Och awesome att äntligen få se bilder på din loverboy. Den på er blir nu officiell bakgrundsbild på skrivbordet så varenda gång jag loggar in kan jag brista ut i ett "NAAAAWWWWWWWW.." ;]

2010-05-24 @ 08:18:58
URL: http://norrlander.blogg.se/
Postat av: sofia

du ser ju gööörsnygg ut i mc-kläder! ;) riktigt tuff! instämmer med ivispivis, äntligen en bild på din loverboy! ser fram emot att få träffa honom :D kram

2010-05-24 @ 22:22:55
URL: http://mynameissophiaa.blogspot.com
Postat av: Suzanne

Kolla va fina mina två bästisar är då! =D



Coolt att åka motorcykel. Jag är avundsjuk.

2010-05-25 @ 12:10:34
URL: http://suzanne.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0